Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kostvejledning

Madogmestringunderside

Midtfyns Fritidscenter samarbejder med klinisk diætist Mette Øder og kostvejleder Charlotte Clemmensen.

Har du et ønske om at foretage vægttab, er det godt at gøre en indsats både med hensyn til kost og motion. En kostvejledning hos Mette eller Charlotte tager udgangspunkt i netop dine vaner og målsætninger, og målet er en varig livsstilsændring. Du får et personligt skræddersyet forløb, således at du får en holdbar løsning der passer til dig og din hverdag.

Mette er ansat som klinisk diætist på Odense Universitetshospital, hvor hun blandt andet arbejder med livsstilsomlægning i forbindelse med diabetes og hjerte-kar problemstillinger. Derudover er Mette en del af et forskningsprojekt, hvor hun har udviklet en kogebog til patienter med Type II diabetes.

Charlotte er ansat som koordinator og instruktør i Midtfyns Fritidscenter. Charlotte har sommeren 2015 afslutett et 2-årigt kursusforløb omkring kost, fysisk træning og mentaltræning og er dermed fuldt uddannet til at hjælpe dig med dine livsstilsændringer.

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Mette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 20971045. Charlotte kan kontaktes på detbedrevalg.dk 

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk