Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Zoneterapi

Ondtikroppenunderside

Midtfyns Fritidscenter har et samarbejde med zoneterapeut Jette Skodborg og zoneterapeut Britta Kaas

Jette er RAB registrerede zoneteapeut og Britta er SA registreret zoneterapeut, hvilket betyder at deres behandlinger er tilskudsberettigede fra Sygeforsikring danmark. Desuden giver de fleste sundheds- og pensionsforsikringer også tilskud til RAB og SA registreret zoneterapi.

Du kan booke en behandling ved Jette på tlf.: 40 45 40 74 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan booke en behandling ved Britta på tlf.: 22 12 73 79 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Priser for behandling

Zoneterapi børn      30 min         kr. 270         
Zoneterapi 60 min kr. 410  
Zoneterapi 90 min kr. 550  
       
Massage 30 min kr. 270  
Massage 45 min kr. 340  
Massage 60 min kr. 410  
Massage 90 min kr. 580  

Afbud bedes meddelt senest dagen før.
Ved udeblivelse og for sent afbud vil der blive opkrævet 50% af den oprindelige pris på den behandling som er bestilt.

Jettes zoneterapi
Hvis den menneskelige organisme er i ubalance, kan der opstå smerte, træthed, uoplagthed og egentlig sygdom. Ubalance og sygdom giver ømhed i områder på og under fødderne, som er forbundet med kroppens organer. Disse områder kaldes reflekszoner, fordi hver del af kroppen reflekteres direkte i en zone på foden.

Når et organ i kroppen er svækket, bliver det tilsvarende reflekspunkt ømt. Zoneterapeutisk behandling består i at analysere ubalancens karakter og derefter trykmassere de belastede reflekszoner, sådan at cirkulation og energi styrker organet.

Zoneterapi bygger på en helhedsopfattelse af menneskers krop og psyke og benyttes både til styrkelse af generel sundhedstilstand og til behandling af kroppens ubalance.

Brittas zoneterapi
Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvilket vil sige at jeg tager udgangspunkt i alle aspekter omkring mennesket, og ikke kun symptom behandler. Det er et af grundstenene indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TKM). Det vil bl.a. sige at jeg også forsøger at finde frem til selve årsagen til symptomet. Der udover vil hele kroppen blive arbejdet igennem. Dette gør jeg fordi at kroppen oftest har flere ubalancer, end den man søger lindring for. Og en ubalance vil som brede sig som ringe i vandet og blive til flere ubalancer.

Hele kroppen er aftegnet under vores fødder, vores største organer har en refleks zone under foden, og et hvert af disse organer har flere funktioner, ifølge Den Traditionelle Kinesiske Medicin. Derfor er zoneterapi en god og skånsom metode til at lindre mange ubalancer.

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk