Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ICM yoga

Fitnessyogaunderside

Hatha Yoga
Hatha yoga intro:På dette hold starter man fra bunden og får præsenteret de helt grundlæggende yogaprincipper. Det vil sige, at man bliver introduceret til de mest kendte stillinger og øvelser inden for yoga. Niveauet tilpasses udøverne.
Yoga begyndere/ let øvet: På dette hold er tempoet lidt hurtigere. Det vil sige, at stillinger og øvelsers sværhedsgrad øges lidt, og man vil få en flydende gennemgang af stillingerne. Der vil også blive fokuseret mere på åndedræt og fokus i sammenhæng med øvelserne.

Yoga for begyndere og let øvede
Dette hold er for deltagere i alle aldre, der har udfordringer i forskellige retninger fx. gigt, dårlig skuldre/nakke/ryg/knæ, dårligt åndedrag, brystopereret mm.
Vi laver meget rolig yoga, der styrker og strækker og vi bruger åndedrættet til at afspænde muskler. Vi laver afspænding af hele kroppen til slut.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål.

Alle Yogatimer slutter altid med afspænding, og derfor kan det være praktisk at medbringe et tæppe eller noget varmt tøj, så man kan holde varmen.

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk