Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ondt i nakke og skulder?

Underside undg nakkesmerter

Fysioterapeutisk træning af nakke & skulder
Smerter og ubehag i muskler og led omkring nakke og skulder samt diverse former for hovedpine er i dag nogle af de hyppigst forekommende lidelser blandt danskere. Flere studier har tidligere vist at styrketræning kan medvirke til lindring af smerter og ubehag i muskler og led omkring nakke og skulder.

Derfor er der i Midtfyns Fritidscenter nu mulighed for at få fysioterapeutisk træning som sigter mod at afhjælpe ovenstående gener.

Træningen foregår på hold med maksimalt 12 deltagere og tilpasses så vidt muligt efter den enkeltes niveau. Holdet ligger hver torsdag kl. 17.05-17.55.

Det primære fokus på holdet er styrke muskulaturen omkring nakke og skulder ved hjælp af specifik styrketræning. Elementer som skal øge koordination, mobilitet og balance omkring nakke og skulder vil også blive inddraget i træningen.

Holdet er af 50 minutters varighed og undervejs trænes med forskellige træningsredskaber såsom håndvægte, vægtstænger, kettlebells mm. og træningen ledes af fysioterapeut Tommy Andersen.

For at kunne være med på nakke & skuldertræning skal du enten have et aktivt medlemskab af MFC Træning eller købe et klippekort. Se priser her. Med et aktivt medlemskab af MFC Træning har du desuden adgang til alle vores andre hold samt træningscentret og svømmehal i åbningstider.

Medlemskab eller klippekort kan købes her eller i receptionen i Midtfyns Fritidscenter. Se åbningstider på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til holdet eller er i tvivl om det er noget for dig er du meget velkommen til at kontakte Sundhedsansvarlig Jeppe Phillip på 62 62 21 51 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se ”jer” i Midtfyns Fritidscenter – hele Midtfyns mødested.

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk