Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Træningsforløb

MFC Slank - Personligt Træner Forløb


Et forløb for dig som har lidt for mange kilo på sidebenene som gerne vil gøre noget ved det, og gerne vil motionere sammen med andre som gerne vil tabe sig. 

Træningen foregår på et lukket hold med maksimum 6 personer. Træningen foregår i holdtræningsrummet under svømmehallen. Dette er et lukket forløb, så når du har meldt dig til holdet er du automatisk tilmeldt alle 8 gange, og skal ikke tænke på ventelister osv. 

Holdets instruktør er uddannet fitness instruktør og personlig træner, så der vil blive taget hensyn til korrekt teknik og træningen tilpasses den enkelte deltager. Instruktører er ansat som elev i Midtfyns Fritidscenter, da han har valgt at tage en lidt længere træner uddannelse på KBH-Next. Prisen for dette forløb er derfor elev pris, men du får samme ekspertise, viden og trænererfaring som på et hvilket som helst andet personligtræner forløb.

Holdet er for dig som gerne vil arbejde mod en livsstilsændring med fokus på træning. Derfor Indeholder forløbet råd og vejledning om træning, og masser af god og effektiv træning, når du møder op til ugens træningstime på holdet.

Kort fortalt: Du vil være sammen med andre med samme forudsætninger som dig selv og med de samme problemstillinger, det er altid det bedste udgangspunkt for at ændre sine vaner og sin livsstil.

Første træning er torsdag d. 10. januar 2019 kl. 17.00. Her har opstartskonsultation fundet sted efter individuel samtale. Derefter hver torsdag fra kl. 17.00-18-00 (ingen træning torsdag den 7. februar)

 

Get Fitt BootCamp

GET FIT/Bootcamp FORLØB Et hårdt og intensivt træningsforløb med fokus på fuldkropsstyrketræning og core-muskulaturen, hvor tekniske løft, eksplosivet, balance og kropsforståelse vil være essensen af træningen.  Forløbet er for dig, der har trænet i fitnesscenter lidt tid og som nu er klar til nye udfordringer og gerne vil træne hårdt for at opnå resultater på kort tid. Træningen foregår på et lukket hold med maksimum 5 personer. Træningen foregår i holdtræningsrummet under træningscenteret. Dette er et lukket forløb, så når du har meldt dig til holdet er du automatisk tilmeldt alle 8 gange, og skal ikke tænke på ventelister osv. Holdets instruktør er uddannet fitness instruktør og personlig træner, så der vil blive taget hensyn til korrekt teknik og træningen tilpasses den enkelte deltager. Instruktører er ansat som elev i Midtfyns Fritidscenter, da han har valgt at tage en lidt længere træner uddannelse på KBH-Next. Prisen for dette forløb er derfor elev pris, men du får samme ekspertise, viden og trænererfaring som på et hvilket som helst andet personligtræner forløb.


Start: Første træning tirsdag d. 8. januar 2019 - her har opstartskonsultation fundet sted efter individuel aftale. Derefter hver tirsdag fra kl. 19.15 – 20.15.  Følgende tirsdage trænes der: tirsdag den 8. januar, tirsdag den 15. januar, tirsdag den 22. januar, tirsdag den 29. januar, tirsdag den 12. februar, tirsdag den 19. februar, tirsdag den 26. februar, tirsdag den 5. marts (der er ingen træning tirsdag den 5. februar)


FORLØBET INDEHOLDER:

• 8 ugers træning på hold med maksimalt 5 personer.

• 30 minutters individuel opstartskonsultation med.

• Vejning på Tanitavægt med fedt- og muskelmål, både før og efter forløbet

• Kropsanalyse både før og efter forløbet • 8 træningspas i alt


PRIS: 899 kr.


Betingelser:

• Forløbene foregår på nævnte datoer og tidspunkter og man melder sig til hele forløbet på én gang. 
• Der er plads til maksimalt 5 personer pr. forløb. 
• Der kræves dog minimum 3 tilmeldte personer for at et forløb bliver til noget.
• Missede træningspas refunderes ikke.


OBS: For at kunne melde sig på forløbene kræves et medlemsskab af MFC.


Tilmelding efter først til mølleprincippet - Så skynd dig at melde dig til. 


Inden opstart af forløb vil du blive kontaktet af Sarah med information om opstarten.

 

Personlig Træning

Hvis du ønsker at få råd og vejledning hvor fokus kun ligger på dig.

Målrettet træning til dit behov, mål, helbred og form.

Træningsprogram der er realistisk i din hverdag

100% opmærksomhed på dig

Finpudse teknik og blive presset

Elev Personlig Træning:

Der vil blive taget udgangspunkt i dig og din nuværende træningserfaring samt eventuelle skader. Inden du starter på en personlig træner time/forløb, vil du gratis blive tilbudt en 30 min. konsultation, hvor du sammen med den personlige træner gennemgår evt. skadeshistorik, hvad dit mål er og hvor hyppigt du vil træne.

Elevpris 195 kr. pr. time

Book via holdplanen.

 

logo mfc sort

 

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk