Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betingelser

Betingelserunderside

Arrangementer Et arrangement defineres som en udlejning inkl. spisning.

Hele arrangementet kan senest annulleres, uden omkostninger, 15 dage før ankomst. Annulleres arrangementet 14-7 dage før ankomst, skal der betales 50% af det bekræftede arrangement. Annulleres arrangementet mindre end 7 dage før ankomst, skal der betales 100% af det bekræftede arrangement.
Indtil 3 dage før kan der uden omkostninger rettes i deltagerantallet med op til 10%

Udlejning Udlejning defineres som udlejning af lokaler på timebasis eller overnatninger på døgnbasis. 

Du kan ikke leje en del af et lokale eller en hal. Du skal leje hele lokalet eller hele hallen. Udlejning foregår kun på timebasis. Det vil sige, at du ikke kan leje en hal eller et lokale i 1½ time. Du skal da enten leje faciliteten i 1 eller 2 timer.

De udlejede faciliteter skal i rimeligt omfang afleveres i samme stand som man modtog dem. Er der sket skader på faciliteter eller inventar, eller har man efterladt faciliteten så der skal bruges ekstraordinære mandskabstimer på rengøring vil udgiften på dette blive faktureret lejer. 

Mad og drikke
I MIdrætscenter må der kun indtages mad og drikke der er købt i centret. Undtaget denne regel er:

1) Foreningsmedlemmer der i forbindelse med træning er på specialkost (træner man i et omfang hvor den rigtige specialkost, på det rigtige tidspunkt er vigtigt for optimale resultater, må dette indtages i centrets haller eller klublokaler, men ikke i cafeen)

2) Foreningsmedlemmer under 16 år må i forbindelse med træning give slik eller kage til sine holdkammerater for at fejre en fødselsdag.

3) Dommere, hjælpere og officials må til større stævner beværtes af foreningerne med frugt, kiks, slik, postevand, kaffe og te uden om centrets cafe.

Misbruges disse tre undtagelser bare én gang af bare én klub eller forening vil undtagelserne blive stoppet øjeblikkeligt.

Fakturering
Ønsker du din faktura udspecificeret eller opdelt, eller ønsker du den sendt med posten, tager vi et faktureringsgebyr på kr. 50 for dette.

Betalingsfrist : 8 dage fra fakturadato, ved udsendelse af rykker, tillægges et gebyr på kr. 250,-

Sidste minuts ændringer
Ændringer i menu eller deltagerantal foretaget i de sidste tre dage inden afholdelse faktureres med kr 200 pr. gang.

Forbehold for ændringer
Vi tager forbehold for eventuelle lokaleændringer. Det betyder f.eks., at hvis du har booket det store mødelokale til et møde med 10 personer, forbeholder vi os retten til at flytte dit møde til det lille mødelokale, hvis et størrere arrangemet skal bruge det store mødelokale. På den måde optimerer vi brugen af vores faciliteter til alles bedste.

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk