Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Selskabsmenuer

Selskabsmenuerunderside

Nedenstående priser er inklusiv standart bordækning, servering og afrydning efter spisning.

Bestilling foretages til tlf.: 62 62 21 51 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Alle retter skal bestilles til minimum 10 personer.

Julefrokost 2017
1. Marineret julesild med rødløg, tranebær, valnødder og luftig karrysalat. Tigerrejer på
eksotisk bund med cremet passionsdressing. Varmrøget nøddelaks på sprød bund med
appelsin-kaneldressing. Andebryst salat med blåbær, pære, blåskimmelost og
honningristet nøddebrud. Lun leverpostej med bacon og ristet minichampignons.
Glaseret juleskinke med brune kartofler og grønkål. Osteanretning med nøje udvalgte
danske og udlandske oste med diverse brød, kiks og smør.

kr. 210






2. Marineret julesild med rødløg, tranebær, valnødder og luftig karrysalat.
Æg med rejer, citron, dild og mayonaise. Røget laks med røræg og asparges. Lun
leverpostej med bacon og ristede minichampignons. Ribbensteg med lun rødkål
og surt. Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron, diverse brød og smør
samt Ris a la mande med lun kirsebærsauce.

kr. 195





Forretter
1. Varmrøget laks på grønt bund med æble- og peberrodsdressing & brød kr. 70
2. Laksesnegle med dildressing & brød kr. 70
3. Oksecarpacio på ruccola med krydderolie & brød
kr. 75

Hovedretter
5. Citronmarineret kalkun, urtestegte kartofler, minimajs med bacon, chilipestosauce     kr. 155
6. Svinemørbrad stegt med bacon, ovnbagte kartofler, skysauce, rødkålssalat, 
tyttebær og brød
kr. 160

7. Klassisk kalvewienerschnitzel med pommes sautées, ærter, traditionelt tilbehør
og smørsauce 
kr. 185

9. Helstegt oksefilet med friske krydderurter, ristede svampe, tranebærkompot, 
honningbagte grøntsager, kartofler & cremet rødvinssauce
kr. 190


Desserter
10. Æblekage med flødeskum kr. 60
11. Kokosbaileyis med bærcoulis
kr. 65
12. Let kagebord med frisk frugt kr. 70

Natmad
13. Biksemad kr. 60
14. Aspargessuppe med kødboller & brød kr. 60
15. Nachos med ost, kylling, salsa, creme-fraiche & guacamole  kr. 65
16. Ostebord med syltede valnødder & frisk frugt  kr. 90
17. Pølsebord m. oliven, tappenader & brød

kr. 95

Morgenmad
Rundstykke, ost, smør, marmelade, pålæg, havregryn, cornflakes, mælk, juice og kaffe/te


kr. 65


Mini Brunch
Rundstykker, smør, ost, marmelade, skramble æg, bacon og kaffe/te

kr. 75


Midtfyns Fritidscenters Brunch
Røræg, bacon, røget laks, minitoast med pesto & skinke, spansk pølse, brunch pølser,
stegte tomater, yoghurt med bær coulis, ost, marmelade, frisk frugt, diverse brød, smør, juice og kaffe/ te   

kr. 130



Buffet 1. 
2 slags sild, varmrøget laks på salat, 2 slags  skinke, lun leverpostej med bacon,
krydrede frikadeller med grøntsags tzatziki, lune tærter med salat,
ostebord med frisk frugt samt diverse brød & smør.

kr. 155




Buffet 2.
2 slags sild, røget laks, roastbeef med pickles & peberrod,
frikadeller med surt, mørbradbøf med bløde løg, lune tærter med salat,
ostebord med frisk frugt, diverse brød & smør.
 

kr. 155




Buffet 3.
Fiskefilet med rejer, græske frikadeller, butterdejsstænger med skinkefyld,
spinattærte med bacon, ribbenssteg med hjemmelavet rødkål, kyllingespyd,
spændende garniture, 3 slags oste, brød & smør

kr. 175




Receptionsbuffet der kan vælges 3 ting fra fisk, kød og basis kr. 270
Fisk:
1. Mini blinis med laks og stenbidderrogn, 2. Tigerrejer med chili, lime & kor,
3. Bruchetta med marinerede rejer, 4. Lakseroulader på sprød salatbund,

Kød:
1. Små krydderfrikadeller med dip og kold sauce, 2. Kyllingesyd,
3. Parmaskinke med melon, 4. Okse carpaccio

Basis:
1. kartoffel fritter med dip, 2. kartoffeltoppe,
3. spanske mandelris, 4. ris pilaf

Serveres med Pesto, tappenade, oliven, marinerede hvidløg, soltørrede tomater,
parma salat, grøn salat, butterdejssnegle med fyld, feta, ostebord med
diverse oste, diverse brød & smør

Cavery buffet der kan vælges 3 ting fra steg, basis, sovs og grønt kr. 295

Stege:
1. Lammekølle, 2. Marineret skinke, 3. Oksefilet, 4. Citronmarineret kalkun,
5. Svinemørbrad med bacon, 6. Kalkunbryst med pesto & bacon,
7. Skinkesteg stegt som vildt

Basis:
1. Salviekartofler, 2. Flødegratinerede kartofler,
3. Honning og chilli kartofler, 4. fyldte bagte kartofler, 5. Baconkartofler,
6. Paprikakartofler, 7. Ovnbagte kartofler, 8. Kold marineret kartoffelsalat,
9. Kartoffelsalat med friske krydderurter

Saucer:
1. Rødvinssauce, 2. Grøntsagssauce, 3. Kold salsa sauce,
4. Champingnonssauce, 5. Sky sauce

Grønt:
1. Ovnbagte grøntsager, 2. Honning sauterede rodfrugter, 3. Bagte rødløg,
4. Dampede grøntsager, 5. Bønne salat, 6. Broccolisalat, 7.
8. Rødkålssalat, 9. Bulgursalat, 10. Pastasalat,

Serveres med diverse dressinger, brød & smør

Kaffe med tilbehør
Kaffe med kage eller kringel kr. 40
Kaffe med franskbrød med pålæg

kr. 45

Hvidvine:
Husets hvidvin, Luigi Lenonardo, Italien (pr. flaske) kr. 130

Doudet Naudin, Frankrig (pr. flaske) 

kr. 190

Rødvine: 
Husets rødvin, Luigi Lenardo, Italien (pr. flaske) kr. 130

Doudet Naudin, Frankrig (pr. flaske)

kr. 190

Vand, øl og spirituosa:
Sodavand (25 cl) kr. 20
Sodavand (50 cl) kr. 20
Kildevand (50 cl) kr. 15
Øl (pr. flaske) kr. 20
Luksus øl (pr. flaske) kr. 25
alkoholfri øl (pr. flaske) kr. 20
Bitter, snaps (2 cl) kr. 20
Bitter, snaps (pr. flaske 35 cl) kr. 195
Bitter, snaps (pr. flaske 70 cl) kr. 390
Diverse almindelige spirituosa (2 cl) kr. 30

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk